The Second Installation for William Morris, London

At Namgrass we believe that kids are never happier than when they are outside in the fresh air running, playing and living a healthy, active out door lifestyle. But that isn’t always possible given our wonderful British weather.

The challenge If you’ve got a natural grassed area after just a few rainy lunch breaks, you’ll end up with a mud pit. When the staff at The William Morris School, wanted to add another artificial grass area to the schools grounds, having been so impressed with the first installation, Namgrass was the natural choice.  This William Morris school wanted a safe and clean play area for there pupils. They wanted it to be fun and colourful but also to be of the highest standard.

The solution

Namgrass Living Colours was chosen because of its bright and colourful tones and hardwearing quality. We also created bespoke ground works and gradients to the schools specifications.

The result We completed the 1,200 m2 space in just four weeks. The Namgrass was an instant hit with both teachers and children, and has been enjoyed ever since.

All images © Nigel Abbey Design 2015

Find An Installer
Find A Stockist
Plan Your Project
Plan
Sign Up To Our Newsletter